inloggen    contactHOME
NIEUWS
OVER ARTI
Arti
Orkesten
Lid worden
OPLEIDINGEN Pretorkest
Schoolorkest
Opleidingsorkest
Muziekles
DONATEURSCHAP
Donateurs
Stichting vrienden van Arti
 
STICHTING VRIENDEN VAN ARTI

In 1998 is de Stichting Vrienden van A&A opgericht met als doelstelling om financiële steun te verlenen aan muziekvereniging Arti. Muzikale vorming van de locale jeugd staat hierbij hoog in het vaandel. Opleidingsprojecten, aankoop van instrumenten, concoursen en muzikale uitvoeringen, worden mede door de stichting mogelijk gemaakt. Zonder de ondersteuning van de Stichting Vrienden van Arti omdat subsidies sterk onder druk staan, zouden een aantal projecten en aankopen van Arti niet kunnen worden gerealiseerd.

Bestuur
De Stichting bestaat uit een Bestuur en Vrienden en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 171.085.70. Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

  • Voorzitter: Mari van de Ven
  • Secretaris: Martien Schoenmakers
  • Penningmeester: Piet-Hein Meeuwis
  • Overige bestuursleden: Willem-Jan Strijbosch en Marcel van der Schoot

Vrienden
Op dit moment heeft de Stichting Vrienden Arti ca. 50 leden. Een ieder die graag wil bijdragen aan de instandhouding van een van Oirschots oudste culturele verenigingen is welkom bij de stichting. Bedrijven, instellingen en privé personen kunnen zich laten inschrijven als Vriend. Inschrijven kan vanaf € 125, - per jaar. Hiervoor ontvangt u jaarlijks een factuur. Indien u Vriend wil worden of meer informatie wenst kunt u contact opnemen met het secretariaat (Martien Schoenmakers):

Indien u Vriend wil worden of meer informatie wenst kunt u contact opnemen met het secretariaat (Martien Schoenmakers):

  • Lindenlaan 7
  • 5688 BM Oirschot
  • tel. 0499 573106
  • e-mail : m.schoenmakers@hetnet.nl

Wat krijgt u ervoor terug?
Als vriend informeren wij u tijdig over alle optredens van Arti. Ook kunnen wij u een aantrekkelijk voorstel doen om een ensemble van Arti voor uw jubileum, bedrijfsfeest of privé bijeenkomst te laten optreden. Het allerbelangrijkste wat u ervoor terug krijgt is natuurlijk het goede gevoel, dat mede door uw ondersteuning Muziekvereniging Arti zich kan handhaven als essentiële factor in het muzikaal-culturele palet van de Oirschotse gemeenschap.

Het allerbelangrijkste wat u ervoor terug krijgt is natuurlijk het goede gevoel, dat mede door uw ondersteuning Muziekvereniging Arti zich kan handhaven als essentiële factor in het muzikaal-culturele palet van de Oirschotse gemeenschap.

  AGENDA

Er zijn nog geen evenementen gepland